UNKNOWN.
Home About Stuffs Twitter Instagram Kata aku Follow Dash

le'Rose

“If people refuse to look at you in a new light and they can only see you for what you were, only see you for the mistakes you've made, if they don't realize that you are not your mistakes, then they have to go.” ― Steve Maraboli, Life, the Truth, and Being Free

History

Review Buku : Awek Chuck Taylor - Nami Cob Nobbler...
REVIEW BUKU : KELABU - NADIA KHAN
*ketawa mersik*
Kata - kata aku lah .
Itu? Atau ini ?
Hai.
Memori. (Short Story) - Nana & Jue .
Fynn Jamal is such an Inspired.
Jealous.
Beautiful.
Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-designed by Diyana Ashari and thanks Wanaseoby and Nana Johari and google and weheartit.
Done
Saturday, November 23, 2013 • 8:44 AM • 0 comments





Assalamualaikum and hello.

Akhirnya aku dah selesai edit blog. *lompat* . Aku tukar sampai 3 kali sebab tiba tiba bila aku nak guna style aku , dia tak menjadi so aku end up just tambah and tukar je yang mana patut. Kalini aku rajin, aku letak 'Stuffs' . Kat situ ada macam macam so do feel free to tekan tekan and then look at it okay?  So basically its all about Rose. Aku mula pakai nama Red Rose kat twitter so then i end up everything pakai Red Rose walaupun tak semua Red Rose....*krik krik*

Aku letak juga one of my story. Blog fanfics aku, aku tak re-design lagi. Malas. Ahak. Lagipun barang barang photoshop semua dekat laptop, aku pakai netbook je so malas. Aku on my way nak buat satu lagi story. InshaAllah kali ni aku akan tetap teruskan, tak macam cerita Yakuza aku dulu aku buat sekat sekat dan lastly aku buang cerita tu dan cerita Moments which is aku end up buat poster je. Ah dekat stuffs or navi aku tak letak link collections poster aku sebab aku lupa. But but but okay there's not but. Aku tak mahu letak. Buruk. Kat facebook aku ada letak so there.



Infinite and Exo menang. 

Wohooooooo ! Woyeah yeah yeah ! Aku actually tak sangka Infinite boleh menang. All these years and look right now, their hardworks being repayed. Masa dia nak announce Best Male Group, aku dah macam alaa mesti Exo menang. Even i'm Exo's fans also tapi bab ni aku vote Infinite sebab Exo masatu poll aku tengok ramai noh vote depa. Tapi yang Best Album Award tu aku dengan tutup muka dengan bantal dengan penuh harapan minta Exo menang and lastly, they win and i scream. Oh and poor my Kyungsoo. Get well buddy. Now aku tak sabar nak tunggu Exo punya reality show pula. I LOVE INFINITE AND EXO ! 

Thats all. Adios wannabes!



|