UNKNOWN.
Home About Stuffs Twitter Instagram Kata aku Follow Dash

le'Rose

“If people refuse to look at you in a new light and they can only see you for what you were, only see you for the mistakes you've made, if they don't realize that you are not your mistakes, then they have to go.” ― Steve Maraboli, Life, the Truth, and Being Free

History

His Love [Poem]
#Sayajual
Done
Review Buku : Awek Chuck Taylor - Nami Cob Nobbler...
REVIEW BUKU : KELABU - NADIA KHAN
*ketawa mersik*
Kata - kata aku lah .
Itu? Atau ini ?
Hai.
Memori. (Short Story) - Nana & Jue .
Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-designed by Diyana Ashari and thanks Wanaseoby and Nana Johari and google and weheartit.
December Wishlist
Sunday, December 1, 2013 • 9:04 AM • 0 comments





Assalamualaikum dan selamat pagi buta !

Aku bosan. So aku decide nak buat December wishlist. Haha. Simple punya wishlist. Sebab dah ramai sangat remind kan aku "tak apa enjoy lah december ni, next year books and study" . Okay, aku cuti ni ada books juga tapi books sebab menyiapkan homeworks. So December wishlist aku !

1 - Siapkan homeworks ( 20 karangan bm/bi + 100 vocab, PA, EA, Add Maths )
2 - Cat bilik, renovate bilik
3 - Download video berkaitan EXO sebanyak mungkin
4 - Turunkan berat badan
5 - Dapatkan at least baju/kasut/tudung/seluar/skirt
6 - Jumpa kengkawan dekat JB, EX-Classmates but forever bestfriends.
7 - Wajib dating dengan Rofi
8 - Study subject yang lemah
9 - Selesaikan at least 2 juzuk Al-Quran
10 - Selesaikan chapter 2 untuk coming soon fanfic dan post di blog
11 - Mahirkan puisi english sebab aku lemah bm tapi bi pun aku lemah
12 - Edit gambar
13 - buat poster FF
14 - Tukar lagu blog
15  - Tengok 3 cerita kat wayang tapi paling wajib Hobbits 


Okay, itu je. Aku bosan.

Adios. 



|